The objective of publishing any essay is always to display that you can imagine critically concerning the fabric available (whatsoever perhaps it is). Meaning going past regurgitating what you have study; if you’re just practicing other people’s disputes, you are never going to trouble the upper conclusion on the marking scope. As soon as you’ve cast a vital eyesight across the texts, you need to change essay writing service of what you’ve learned about composing school essays, but it’s the important thing to drawing out developed tips. In order to discover why we will need to want your help. The Guardian’s independent, investigative journalism requires a lot of time, cash and hard work to make.

Lepotni salon

PEDIKURA

Skrb za zdrava stopala je zelo pomembna. Tako zaradi lepega izgleda, kot tudi zato, ker pri raznih težavah, kot so otiščanci, vraščeni nohti, kurja očesa, glivice, odebeljeni nohti in podobne težave pride tudi do zelo neprijetnih težav, ko je vsak korak boleč. Zato je smiselno za lep videz in zdravje svojih nog poskrbeti pravočasno in s strokovno opravljeno pedikuro. Skratka pedikura je negovanje zdravih, utrujenih in lažje poškodovanih nog.

Storitev

Cena v €

Osnovna pedikura

23€

Delna pedikira

14€

Masaža do kolen

10€

Barvno lakiranje ali french

4€

 

 

MANIKURA

Nega naših rok in nohtov je zelo pomembna, saj veliko pove o človeku samem. Najpogosteje se srečujemo z povečano rastjo obnohtne kožice, s tankimi in lomljivimi nohti, poškodovanimi nohti, itd. Za vsako težavo seveda obstaja rešitev, saj najlepši nohti so negovani naravni nohti, ki so obraz samozavestne in urejene osebe.

Storitev

Cena v €

Osnovna manikura

23€

Delna manikura

12€

Barvno lakiranje

5€

French lakiranje

7€

Oblikovanje nohtov

8€

 

 

DEPILACIJA

Če ste naveličani britja z britvico…pridite k nam in britja vaših nog bo konec. Depilacija je odstranjevanje dlak z različnimi tehnikami, kjer želimo odstraniti dlake. Po nanosu voska položimo trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so dlake dolge 0,5 cm, saj tako lahko zagotovimo dobro depilacijo. Razmak med enim in drugim obiskom je cca. 4 tedne, saj krajši razmak, sicer ni nič napačen, vendar rezultat ni tako dober. Redna uporaba depilacije nam prinaša lepe rezultate. Dlake so mehkejše, redkejše, tanjše, koža pa je mehka.

Storitev

Cena v €

Brazilska

20€

Bikini

12€

Brčice

7€

Cel hrbet

17€

Pazduhe

8€

Roke

15€

Prsni koš

10€

Polovica nog

14€

 

 

OBLIKOVANJE TELESA

Prsi učvrstimo z čvrstilno masko, katera učvrsti tkivo in napne kožo.

Storitev

Cena v €

Učvrstitev prsi

14€

 

 

ANTICELULITNI PROGRAM

Celulita in odvečnih centimetrov se ni mogoče znebiti v nekaj dneh. Gre za dolgoročen in kompleksen proces. Napredek v tehnologiji današnjih terapij nam omogoča, da prav s teh težavnih delov telesa odstranimo odvečne centimetre in na teh predelih zgladimo kožo.

Storitev

Cena v €

Anticelulitna terapija

32€

 

 

POMLAJEVANJE OBRAZA

Če se borite z odvečnimi ogrci je naše pomlajevanje obraza prava terapija za vas. Naredimo vam pilling s katerim odstranimo odvečno maščobo in umrle delce iz obraza. Oblikujemo obrvi in pričnemo z masko. Naša maska se na obrazu strdi in z enkratnim odstranjevanjem odstranimo vse odvečne ogrce in ostale delce. Po maski imate občutek da je vaša koža na obrazu čisto nova. Koža je zelo mehka in vsekakor se počutite bolje.

Storitev

Cena v €

Pomlajevanje obraza

26€